Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan Ibrahimovic skrev på för LA Galaxy i våras. Arkivbild.

Zlatan om framtiden: "Alla är nyfikna"

Zlatan Ibrahimovic har ett år kvar på kontraktet med LA Galaxy. Men kommer fotbollsstjärnan att stanna i USA?

Ryktena har gått varma kring Zlatan Ibrahimovic sedan LA Galaxy missade slutspelet i den nordamerikanska ligan MLS.

Många har spekulerat om den 37-årige fotbollsstjärnan ska gå vidare. Kanske tillbaka till Serie A och AC Milan eller någon annan av Europas toppklubbar.

När TT träffar Ibrahimovic i Los Angeles , där han ger intervjuer för sin nya bok "Jag är fotboll", vill han inte utesluta något men visar inga tecken på att vilja flytta.

TT: Vet du vart det bär av härnäst?

- Jag har ett år till i Galaxy och nu pratar vi om vad jag vill. Normala frågor efter att säsongen är slut. Så vi får se vad som händer. Jag vet att det finns intresse från Europa. Alla är nyfikna, alla vill veta. Det är kul att det snackas för det får mig att känna mig vid liv. Det är något som pågått i 20, 25 år. När det kommer till mig så har jag alltid varit ett hett objekt på marknaden för klubbarna fram och tillbaka. Det betyder att jag fortfarande kan bidra med något.

TT: Du vill inte avslöja något?

- Det finns inget att avslöja. Jag hade sagt det till dig, tro mig. Jag har ett år till med Galaxy, officiellt. Det finns intresse, yes, men jag tillhör Galaxy. Mer än det finns inte att avslöja. Jag brukar säga det som händer, det har jag gjort i 20 år, allt det jag har sagt har hänt även om folk inte trodde mig.

Ibrahimovic skrev på för LA Galaxy i våras. Den förre Manchester United-anfallaren hade då kommit tillbaka från en svår knäskada som höll honom borta från fotbollen i sju månader förra året.

- Galaxy har gett mig chansen att visa världen att jag fortfarande är vid liv. Och det är jag väldigt tacksam för. Nu har jag bara att ge tillbaka.