Bild: Bildbyrån.
Bild: Bildbyrån.

Zlatan och Balotelli kan återförenas på nytt

Stjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Mario Balotelli kan komma att återförenas igen. Den här gången i Napoli. Det avslöjar deras agent Mino Raiola i en intervju med radiokanalen CRC, det skriver Expressen.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic ochMario Balotellis agentMino Raiola berättar nu i en intervju med den italienska radiokanalen CRC att det finns chans att de båda proffsen får möjlighet att spela tillsammans igen.

– Man vet aldrig med Zlatan, säger Raiola i intervjun med CRC.

Efter Liverpool fick Mario Balotelli en nystart i Nice och Zlatan gör succé i Manchester United. Den senaste tiden har Mario Balotelli dessutom kopplats ihop medSerie A-klubben Napoli.

– Det var flera klubbar som hörde av sig, både från Kina och Europa. Men vi sa att vi vill vänta några månader innan vi avgör Balotellis framtid. Vi utesluter ingenting, inte Napoli heller. Vi får se vad som händer i sommar, säger Raiola i intervjun.

ANNONS

Om Zlatans förhållande till Neapel säger han:

– Zlatan har alltid varit kär i staden Neapel och folkets passion. Han växte upp i en familj med människor som liknar napolitanarna och sen har han arbetat med mig. Jag vet att klubbens president, De Laurentiss, känner till honom och med Zlatan vet du aldrig vad som händer, säger Mino Raiola.

ANNONS