Zlatan Ibrahimovic målskytt och utvisad i Milanoderbyt

Målskytt, i storbråk med Romelu Lukaku och rött kort. Zlatan Ibrahimovic hamnade i händelsernas centrum under derbyt mellan Milan och Inter.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att hitta målet i Milantröjan. I cupderbyt mot Inter på San Siro sköt han 1–0 efter drygt en halvtimmes spel.

Målet var det tredje för Ibrahimovic sedan han kom tillbaka från skada tidigare i januari.

Zlatan slutade dock inte hamna i fokus där. Som väntat var det heta känslor under Milanoderbyt och efter målet rök han ihop med Inters storstjärna Romelu Lukaku.

Det hela började med att Lukaku gick omkull på Milans planhalva, vilket ledde till en het diskussion som Zlatan sedan blandade sig i.

Av bilderna att döma säger Zlatan något som får belgaren att tappa humöret rejält, vilket i sin tur ledde till att de båda tryckte sina pannor mot varandra innan lagkamraterna gick emellan.

ANNONS

Lukaku lugnade dock inte ner sig helt, utan ville senare ta tag i Zlatan Ibrahimovic igen. Men stoppades av lagkamrater.

Zlatan Ibrahimovic utvisad – Inter vann

Bråket ledde till att de båda fick ett gult kort vardera. Det var däremot inte Zlatans sista kort för matchen.

I den andra halvlekens inledning var det slutspelat för Zlatan Ibrahimovic som fällde Inters Aleksandar Kolarov och därmed visades ut efter att ha dragit på sig sitt andra gula.

Matchen vanns till slut av Inter efter att Christian Eriksen avgjort i den 97:e minuten.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS