Zlatan belönas med plats i veckans lag

Zlatan Ibrahimovic, 37, blev stor hjälte för sitt LA Galaxy mot Minnesota. För den insatsen belönas han nu med en plats i veckans lag.

ANNONS
|

Inför mötet med Minnesota United var LA Galaxy piskade att vinna för att inte gå miste om slutspelsplatsen i MLS. Det slutade med seger med 3–1 efter att Zlatan Ibrahimovic både nätat själv och stått för en framspelning i segern.

Den insatsen gör nu att han får en plats i veckans lag för sjätte gången den här säsongen. I laget återfinns även en annan före detta Premier League-spelare, Wayne Rooney.

För LA Galaxy ställs allt på sin spets om en vecka. Då är det dags för sista grundseriematchen mot Houston Dynamo. En vinst där för Zlatan och hans lagkamrater och det är slutspelsdags. Real Salte Lake som har den sista slutspelsplatsen är en poäng för LA Galaxy – dock har Salt Lake redan spelat sin sista seriematch.

ANNONS

Kryss räcker inte heller för LA Galaxy som måste vinna för att ta sig till slutspelet i MLS.

Zlatan Ibrahimovic har stått för 22 mål på 26 matcher i MLS.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS