Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Zlatan allt närmare en flytt

I Italien fortsätter ryktena om en återkomst för Zlatan Ibrahimovic till Milan. Enligt Gazetta dello Sport ska Milan nu ha kontaktat Zlatan.

Under fredagen dök uppgifterna upp på nytt om att Zlatan Ibrahimovic är sugen på en flytt tillbaka till den europeiska fotbollen. Den klubb som ska vara ute efter hans signatur är italienska Milan där klubbens sportchef ska ha varit i kontakt med Zlatans agent, Mino Raiola.

Enligt flera italienska medier diskuteras både ett lån av Zlatan från LA Galaxy samt ett köp.

”Nu har inte Zlatan själv pratat efter att LA Galaxy missade slutspel, men i hans huvud lever Milan-spåret fortfarande. Nu utvärderar Milan Financial Fair Play-reglerna. Men indikationerna ökar – en sista minuten-affär är inom räckhåll”, skrev Gazzetta dello Sport.

Ett dygn senare fortsätter den italienska tidningen med uppgifterna om Zlatan. Nu uppger Gazetta dello Sport att Zlatan och sportchefen Leonardo nu har direktkontakt med varandra. Samt att Zlatans fru, Helena, ska ha godkänt att paret flyttar tillbaka till Milano.

”En affär är inom räckhåll. Målet är att ta Milan tillbaka till Champions League”, skriver tidningen.

Zlatan ska även vara så pass missnöjd med nivån i MLS att han ska vara beredd att bryta sitt kontrakt med LA Galaxy, enligt Tuttosport.

Det återstår att se om det blir en flytt till Milan för Zlatan Ibrahimovic eller om han blir kvar i MLS och LA Galaxy.

Fortsättning följer.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.