Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

I passagerarsätet Erkan Zengin och bakom ratten: Zlatan Ibrahimovic.

Zengin: "Aldrig spelat så dåligt"

Många grönvita supportrar har varit besvikna på Hammarbys vår i allsvenskan. En av de mest besvikna är landslagsstjärnan Erkan Zengin.

Han har haft det struligt i klubblaget Trabzonspor under slutet av säsongen, och i slutet av april blev han avstängd från klubben och fick inte ens träna med a-laget.

Men kaoset ska ha lagt sig, och Erkan Zengin – som har ett år kvar på kontraktet – säger sig vara fast besluten på att stanna.

Men en dag ska han vända tillbaka till allsvenskan och sin förra klubb, Hammarby.

- Jag ska avsluta i Hammarby. Jag vill det, säger han.

"Katastrof"

Men han har varit allt annat än imponerad av klubbens vår i allsvenskan, då Hammarby ligger på kvalplats efter att inte ha vunnit på sju matcher.

TT: Vad tycker du om klubbens vår i allsvenskan?

- Katastrof, det tycker jag, säger den 30-årige landslagsyttern.

TT: Vad är det som inte har stämt?

- Ingenting har stämt. De spelar så tråkig fotboll. Jag såg matchen i går faktiskt, det var riktigt dåligt, måste jag säga. Hammarby har aldrig spelat så dåligt. Även om man har förlorat så har man spelat en rolig fotboll, och fansen har varit ganska nöjda. Nu är det precis tvärtom. Det är dåligt – och de förlorar.

Hammarbys tränare Nanne Bergstrand har fått mycket kritik på sistone, men hänvisar ofta till att klubben bara är i början på en lång vandring.

"Kommer att byta"

En vandring med Bergstrand som Zengin inte verkar tro på.

TT: Om vi leker med tanken att du är tre år äldre och skulle vilja flytta hem till allsvenskan nu – skulle du välja Hammarby då, med tanke på hur tråkigt du tycker de spelar?

- Ja, men de kommer inte att vara så tråkigt längre då. Jag tror att de kommer byta...

Zengin tystnar, som för att inte försäga sig, varpå han får frågan om vad klubben kommer att byta:

- Ni förstod.