Wernbloom i CSKA Moskva-tröjan.
Wernbloom i CSKA Moskva-tröjan. Bild: EMMANUEL FOUDROT

Wernbloom presenterad av Paok

GP kunde redan under gårdagen avslöja att Pontus Wernbloom – till slut – kommit överens med grekiska Paok. Nu har såväl klubben som 32-åringen bekräftat det hela på sociala medier. "Äntligen. Stolt över att vara medlem i Paok FC", skriver Wernbloom på Instagram.

ANNONS
|

LÄS MER:Wernbloom har hittat en ny klubb – klar för storklubb

Turerna har varit många.

Redan för ett par veckor sedan ryktades Pontus Wernbloom, 32, vara klar för den grekiska storklubben Paok, men den gången uppgavs svensken ha avböjt i sista stund på grund av familjeskäl.

Under gårdagen kunde emellertid GP avslöja att Wernbloom var på väg till Thessaloniki för att skriva under ett kontrakt värt drygt 60 miljoner kronor.

Nu är alltså pappersarbetet klart och Pontus Wernbloom stoltserar med en Paok-tröja på sin Instagram:

Finally 👊 proud to be a member of @paok_fc

Ett inlägg delat av Pontus Wernbloom (@wernbloom)

Enligt tidigare uppgifter till GP ska kontraktet vara skrivet på tre år.

I en film på klubbens officiella Youtube-kanal presenteras svensken genom att "beställa" en tröja och sedan berätta om sina färdigheter:

ANNONS

Wernbloom, som lämnade IFK Göteborg för AZ Alkmaar 2009, har spenderat de senaste sex och en halv säsongerna i ryska CSKA Moskva.

Där har han stått för 17 mål – och lika många assist – på 167 ligamatcher.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS