Wernbloom nära grekisk toppklubb

Pontus Wernbloom, 32, har hittat en ny klubb. Den tidigare IFK-mittfältaren kommer inom kort att presenteras av grekiska Paok enligt uppgifter till GP.

ANNONS
|

Det blev sex år i den ryska storklubben CSKA Moskva för Pontus Wernbloom innan han bestämde sig för att det var dags för en ny utmaning. Direkt började ryktena om IFK Göteborg men en sådan övergång tog han själv död på ganska omgående.

– Det ska väldigt mycket till för att det ska bli Blåvitt nu, sa han till GP i februari.

LÄS ÄVEN: Wernbloom i lång intervju om framtiden, familjen, landslaget och Blåvitt

Då mittfältaren varit kontraktslös sedan början av sommaren har en rad klubbar varit intresserade. Storklubbar som Fiorentina, Lazio och Galatasaray har alla ryktats vara ute efter Wernblooms signatur.

ANNONS

LÄS ÄVEN: Gren om Wernbloom: "Bollen ligger hos honom"

Grekiska PAOK ska ha erbjudit mittfältaren ett väldigt lukrativt kontrakt värt 51 miljoner kronor för att få Pontus Wernblooms signatur.

Enligt uppgifter till GP kommer Pontus Wernbloom att vara klar för den grekiska storklubben under fredagen.

Något som grekiska sajten SDNA även rapporterar om.

Säsongen som gick slutade PAOK tvåa i den grekiska ligan sex poäng bakom AEK Aten. Därmed får PAOK kvala till nästa säsongs Champions League.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS