Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Vonn i ny krasch: "Jag flög för långt"

Många höll andan när superstjärnan Lindsey Vonn kraschade otäckt våldsamt på träning inför helgens världscuptävlingar i Cortina. – Jag flög för långt, säger Vonn, som klarade sig undan allvarliga skador, till nyhetsbyrån AP.

I november bröt den amerikanska alpinstjärnan Lindsey Vonn armen efter en krasch och hon har under karriären dragits med knäproblem efter ett flertal allvarliga krascher.

Därför var det många som höll andan när Vonn kraschade otäckt under träningen inför helgens världscuptävlingar i Cortina. Vonn fångades upp av säkerhetsnätet vid sidan av backen.

LÄS OCKSÅ: Vonn vann – jagar Stenmark

– Jag flög för långt i hoppet mellan svängarna, och landade vid en knöl i backen. Så jag hamnade i nätet. Men jag är okej, säger hon enligt nyhetsbyrån AP.

LÄS OCKSÅ: Stjärnans tårar efter loppet: "Finns inte ord"

VM är bara två veckor bort och turligt nog klarade sig Vonn från allvarliga skador. Via sitt Instagram-konto meddelade sedan Vonn att kraschen inte kommer att stoppa henne från att tävla i helgen.

 

Crash test✔️ my arm is still in one piece 👍🏻💪🏻 good thing the race isn't until tomorrow, I'll be ready!

Ett foto publicerat av Lindsey Vonn (@lindseyvonn)

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.