Video avslöjar – domare bad om stjärnans autograf

Här är videon som skakar NFL.
I den syns två domare be om stjärnan Mike Evans autograf efter en match.
Nu ska händelsen utredas.

ANNONS
|

Ofta bjäbbar supportrar om att storlag och storstjärnor premieras av rättskipare. Ibland ligger det kanske någonting i det.

Tanken känns åtminstone inte långt borta när man ser videon efter NFL-mötet mellan Tampa Bay Buccaneers och Carolina Panthers.

I videon ser man hur Buccaneers wide receiver Mike Evans är på väg till omklädningsrummet när han stoppas av två av domarna i matchen. Evans ombes sedan att skriva någonting på ett papper – i vad som ser ut som en ren autografjakt.

Fox Sports rapporter att det inte råder några som helst tvivel om att NFL-domare inte får lov att be ”spelare, ledare eller annan lagpersonal om autografer eller souvenirer”.

ANNONS

Det står i deras kollektivavtal.

Sämsta säsongsstarten på 20 år

Därför bröt domarna i videon mot ligans regler om det skulle visa sig att de fick en autograf av Evans.

Det är NFL Networks reporter Tom Pelissero som publicerat videon, han skriver vidare att en utredning nu inletts mot de aktuella domarna.

Matchen, då?

Ja, den förlorade faktiskt Evans Buccaneers. Det är en i raden av tunga favoritfall för laget, som vann Super Bowl så sent som 2021.

En av lagets storstjärnor är ikonen Tom Brady, detta är hans sämsta säsongsstart på 20 år.

LÄS MER:Djurrättsaktivist sänkt av Bobby Wagner – fick hjärnskakning

LÄS MER:Gavin Escobar dog i olycka – blev 31 år gammal

LÄS MER:Han leder C mores nya NFL-satsning

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS