Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Arkivbild. Bild: DANIEL STILLER
Arkivbild. Bild: DANIEL STILLER

V75 sköts upp efter tekniska problem

Tekniska problem tvingade ATG att skjuta upp starten av det traditionsenliga travet på uppesittarkvällen. Problemen fortsatte senare på kvällen när ATG inte kunde redovisa resultaten i travet.

Uppesittarkväll med trav är en tradition för många kvällen innan julafton. Därför är intresset för söndagens V75 i Halmstad stort.

Men ATG drabbades av tekniska problem och tvingades därför skjuta upp starten.

– Efter 17.00 så drabbades våra kunder av problem där de inte kunde logga in. Spel har därefter kommit in lite sporadiskt. Vi jobbar nu hårt med att lösa problemet och har beslutat skjuta upp starten till 20.00, säger Patrik Brissman, informationschef på ATG till Expressen.

ATG har haft problem med hemsidan även tidigare i år, den tionde november när det var superjackpott på V75 var det problem med systemet.

Vid 20.00 drog travet igång, trots att problemen ännu inte var lösta. Omsättningen på söndagens V75 är 37 860 635 kr. Motsvarande siffra vid förra årets uppesittarkväll var 98 650 583 kr, vilket innebär en minskning på över 60 miljoner kronor.

Problemen fortsatte senare under kvällen

Problemen fortsatte för travet senare på kvällen, när travet hade börjat köras kunde inte resultaten redovisas.

"Resultatredovisning: På grund av tekniska fel kan vi inte redovisa resultat. Det gör att utbetalningar kommer att dröja tills problemet är löst. Vi beklagar detta och arbetar med full kraft på att lösa detta.", meddelade ATG på sin hemsida.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.