Våldtäktsutredningen mot Ronaldo öppnas igen

Utredningen kring våldtäktsanklagelserna mot Cristiano Ronaldo från 2009 är öppnad igen. Det bekräftar Las Vegas-polisen i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

– Det är en pågående utredning, skriver man i ett pressmeddelande enligt BBC.

Under fredagen uttalade sig för första gången den drabbade kvinnan i media. Efter att våldtäktsanmälan gjordes 2009 skrev hon på ett tystnadsavtal värt 2,7 miljoner kronor.

Uppgifterna om tystnadsavtalet publicerade tidningen Der Spiegel förra året. Tidningen publicerades även dokument där Ronaldo bekräftat att kvinnan sagt ”nej och stopp flera gånger”, uppger Aftonbladet.

Nu tas alltså fallet upp igen och Las Vegas Metropolitan Police bekräftar detta via ett pressmeddelande.

”Från och med september 2018 har fallet öppnats igen och våra poliser följer just nu upp information som getts till oss av offret. Det är en pågående utredning och inga ytterligare kommentarer kommer att ges vid den här tidpunkten”.

ANNONS

Cristiano Ronaldo har inte kommenterat det senaste i fallet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS