Vännen om Patrik Sjöbergs hälsotillstånd

För en vecka sedan kom uppgifter om att Patrik Sjöberg, 56, drabbats av en lunginflammation och vårdades på sjukhus. Nu kommer glädjande besked kring höjdhoppslegendaren.
– Han är på bättringsvägen, säger vännen Roddy Benjaminsson till Sportbladet.

ANNONS
|

Det var i onsdags för en dryg vecka sedan som dottern Isabelle Sjöberg bekräftade att 56-årige Patrik Sjöberg var allvarligt sjuk och vårdades på sjukhus.

– Patrik är på sjukhus och han behandlas för pneumoni (lunginflammation), sa hon till SportExpressen.

Den nära vännen och skådespelaren Louie Marti var dagen efter det i kontakt med Sportbladet och gav en uppdatering kring höjdhoppslegendarens hälsotillstånd.

– Jag har haft kontakt med honom, han är i dåligt skick, men den där jäveln överlever ju allting så man får hoppas han klarar den här skiten också, annars blir jag riktigt förbannad på honom, sade Louie Marti till Sportbladet.

ANNONS

LÄS MER:Patrik Sjöberg drabbad av lunginflammation – vårdas på sjukhus

Sedan dess har det varit tyst kring 56-åringens hälsotillstånd.

Under fredagskvällen ger träningsprofilen Roddy Benjaminsson, kanske mest känd som karaktären ”Hero” i TV4-programmet ”Gladiatorerna”, ett glädjande besked kring Sjöberg.

– Ja, han är på bättringsvägen. Jag har inte pratat med honom, men han mår bättre, säger han till Sportbladet.

LÄS MER:Patrik Sjöberg allvarligt sjuk – kompisen Louie Marti: Han är i dåligt skick

Patrik Sjöbergs senaste inlägg på sociala medier är ifrån den 7:e mars och föreställer just en bild på Roddy Benjaminsson. På frågan om Sjöberg fått lämna sjukhuset svarar han:

– Jag får inte nämna något mer utan jag får lämna det där, säger Benjaminsson till tidningen.

Sportbladet har även varit i kontakt med Sjöbergs brorsdotter, Johanna, som väljer att inte kommentera hälsotillståndet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS