Upptäcktes – hade sex på läktaren under MLB-match

Under en baseballmatch passade ett ungt par på att roa sig på läktaren. Tv-bilderna visade hur de smög undan – och hade sex. Detta är andra gången på en vecka som det inträffar.

ANNONS
|

När bilder spreds från hur ett par idkade samlag under en MLB-match, USA:s högsta baseballserie, förra helgen trodde man att det var en märklig engångsföreteelse.

Men icke – det som inträffade under mötet mellan Oakland Athletics och Seattle Mariners skulle snart upprepa sig.

Kastades ut

Under natten mot onsdagen ställdes Toronto Blue Jays mot Chicago Cubs. 26 473 personer tog sig dit för att se på matchen, två av dessa med ett helt annat motiv.

Ett vittne fångade på film hur de obrytt började älska mitt på Rogers Centres läktare. Detta vittne delade det hela på sociala medier, och berättar för sportbloggen blogTO om att polis fick ingripa.

ANNONS

Paret, som verkar ha varit på sin första dejt, blev sedan utkastade från arenan. Det ska dock inte ha lett till någon anmälan eller utredning.

Då personerna kastades ut fick de inte se den rafflande upplösningen på matchen, som Blue Jays kunde vinna med 5–4.

LÄS MER:Baseballstjärnan Trevor Bauer stängs av – 324 matcher

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS