Uppgifter: Schelin lägger karriären på hyllan

Lotta Schelin, 34, väljer att lägga karriären på hyllan och flyttar tillbaka till Göteborg. Det uppger Sydsvenskan.

ANNONS
|

Hon har haft en lång och framgångsrik karriär men sedan sommaren 2017 har Lotta Schelin haft fysiska problem. Detta efter en smäll mot huvudet i Damallsvenskan i ett möte med LB07 – där Schelin trots smällen deltog i EM-slutspelet.

I januari berättade hon för GP om problemen.

– Jag vill ju känna mig helt frisk och först då är jag redo att fatta olika beslut, sa hon då.

LÄS ÄVEN: Schelin i exklusiv intervju – berättar öppet om smärtorna och kampen för att ta sig tillbaka

Nu uppger dock Sydsvenskan att det är färdigspelat för Lotta Schelin. Enligt krönikören Max Wiman har Lotta Schelin bestämt sig för att sluta.

ANNONS

"En fantastisk karriär är slut för tidigt. Det tyder i min värld på att Lotta Schelin också snart offentligt måste berätta att karriären är över. För så är det, även om det är tuffa fakta", skriver Wiman.

Klubbchefen i Rosengård som Lotta Schelin fortfarande tillhör har inte hört något om att Schelin ska ha tagit ett beslut om sin framtid.

– Vi har ett avtal till den 31 november med Lotta och något annat har jag inte hört. Det han skriver känner jag inte till, säger han till Fotbollskanalen.

GP har sökt Lotta Schelin utan framgång.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS