Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: UWESPECK

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Uppgifter: IFK jagar tidigare Bayernspelare

IFK Göteborg letar lyckan i engelska tredjedivisionen. Enligt uppgifter till Expressen granskar klubben Thomas Isherwood, 20.
– Jag kan inte säga något, säger Poya Asbaghi till tidningen.

IFK Göteborgs önskelista består bland annat av en vänsterfotad mittback, och i engelska Bradford City återfinns en viss Thomas Isherwood.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Svensken (tidigare i Bayern München) har fått skralt med speltid i den engelska andradivisionen, och är på väg bort från klubben.

Enligt uppgifter till Expressen är 20-åringen alltså ett av de namn som är aktuella för IFK Göteborg. Klubben hoppas kunna få mittbacken gratis (även om hans avtal med Bradford löper till 2020), skriver tidningen.

"Kommer inte kommentera"

– Jag kommer inte kommentera någon spelare överhuvudtaget, inte de som är långt ifrån eller de som är aktuella, säger IFK Göteborgs tränare Poyta Asbaghi till Expressen, och fortsätter:

– Jag kan inte säga något, jag är ledsen. Där är vi ganska tysta just nu.

Thomas Isherwood är fostrad i Brommapojkarna och lämnade Stockholm för Bayern München redan 2015. Där har han varit ungdomsproffs tills dess att han i somras tecknade ett tvåårsavtal med engelska Bradford i League 1.

Bradford ligger för närvarande på nedflyttningsplats, och riskerar därmed att trilla ned till engelska fjärdedivisionen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.