Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: MICHAEL ERICHSEN
Bild: MICHAEL ERICHSEN

Uppgifter: Gustafsson nobbade kontraktsförslag

Johan Gustafsson, 27, kan vara på väg att göra sina sista veckor i Frölundatröjan. Enligt GT har målvakten nobbat ett första förslag om förlängning – och ska i stället vara nära Luleå.

Under torsdagen skrev Johan Mattsson på för två nya år med Frölunda.

I dag, en dag innan slutspelet drar i gång mot Malmö, kommer GT med uppgifter om att målvaktskollegan Johan Gustafsson också fått ett bud om förlängning – som han nobbat.

– Det stämmer att han tackat nej till Frölundas förslag, säger målvaktens agent Johan Finnström till tidningen.

Både Johan Mattsson och Johan Gustafsson har suttit på utgående kontrakt denna säsong, och nu verkar det alltså som att den sistnämnde kan lämna.

LÄS MER: Lundqvist: "Jag lever två helt olika liv"

"Har en bra dialog med Johan"

– Jag har inga kommentarer alls till det. Som jag har sagt förut så har jag och Frölunda en bra relation och har gjort många saker tillsammans. Jag har en bra kommunikation med dem och det är ingenting som behöver tas upp i media, säger Johan Gustafsson till tidningen.

27-årige Gustafsson har som bekant en lång historia med Frölundas tränare Roger Rönnberg, då de bland annat vunnit både SM-Guld och JVM tillsammans.

"Vi har en bra dialog med Johan, nu är det fokus på playoffs", skriver Frölundas sportchef Fredrik Sjöström i ett SMS till GP.

Enligt uppgifter till GT kan Johan Gustafsson i stället vara nära en comeback i Luleå, där målvakten slog igenom mellan 2011 och 2013.

LÄS MER: Johan Gustafsson guldhjälte – hyllas av Rönnberg

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.