Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Uppgifter: Boxarkungen gör comeback - mot MMA-stjärnan

I september drog Floyd Mayweather Jr sig tillbaka. Men nu kan boxaren vara på väg mot comeback - för att möta MMA-stjärnan Conor McGregor i en supermatch. Belöningen? Drygt en miljard kronor.

Efter att ha besegrat Andre Berto i Las Vegas förra hösten bestämde sig superstjärnan Floyd Mayweather att dra sig tillbaka från boxningen. Men för en tid sedan öppnade amerikanen, som är obesegrad i 49 raka matcher, för en återkomst. Och enligt brittiska The Sun har han nu bestämt sig för att göra comeback. Och det ser inte ut att bli vilken match som helst när Mayweather Jr åter går upp i ringen.

Enligt The Sun är det nu klart att han ska möta MMA-världens kanske största affischnamn, Conor McGregor, i en fajt i Las Vegas i sommar. Och det var ett kaxigt uttalande från den självsäkre irländaren som fick Mayweather Jr att reagera och vilja göra comeback.

– Floyd blev vansinnig när han hörde att Conor hade sagt att han skulle kunna krossa och knocka honom på 30 sekunder. Han kan inte tänka på något annat än att Conor ska få äta upp sina ord, säger en källa, till The Sun.

Samma källa påstår att de båda kombattanterna för fyra dagar sedan muntligen ska ha kommit överens om en match. Ett möte som, enligt tabloiden, skulle innebära att Mayweather belönas med 100 miljoner pund (cirka 1,2 miljarder kronor) för att ställa upp.

The Sun hävdar att de båda stjärnorna endast kommer att boxas om de möts.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.