UFC-stjärna slog ner äldre man utanför restaurang

UFC-fajtern Mike Perry har hamnat i blåsväder. Under tisdagskvällen blev amerikanen utkörd från en restaurang – och svarade med att slå ned en äldre man ute på gatan.

ANNONS
|

Exakt vad som föranledde bråket är ännu oklart, men att det blev kaos på en restaurang i Lubbock, Texas, och att UFC-stjärnan Mike Perry var delaktig råder det mindre frågetecken kring.

Det var under tisdagskvällen som Mike Perry blivit ombedd att, tillsammans med sin flickvän, lämna restaurangen de befann sig på. Personer från personalen hänvisade tydligt Perry därifrån och i samma stund plockade en person i närheten upp sin mobil och började filma.

Flera personer följer efter för Perry, som är högst upprörd, ska föras ut från restaurangen. I närheten av händelserna är bland annat en äldre man som konfronterade Perry – då small det till.

ANNONS

UFC-fajtern skickade ett slag med sin högernäve som sänkte den äldre mannen till marken.

Hur statusen är med den äldre mannen är oklart, men uppgifter gör gällande att han fått föras till sjukhus efter att ha slagit huvudet i marken.

Mike Perry skrev efter händelsen följande på sin Twitter:

”Ser ni mig offentligt och kommer för nära kommer jag slå er”.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS