Udineses Rodrigo De Paul, höger, jublar efter 2–1-målet i 3–1-segern borta mot Inter

Udinese bakom Inters första förlust

|

I 16 ligaomgångar höll Inter förlustnollan intakt. Men i hemmamötet med Udinese kom Serie A-klubbens första nollpoängare. Gästerna vann med 3–1 mot serieledarna.

Udinese avgjorde i den andra halvleken. Argentinaren Rodrigo De Paul satte 2–1 på straff i 61:a minuten och 16 minuter senare ökade laget på till 3–1 efter ett fint tjeckiskt samarbete. Jakub Jankto stod för inspelet från vänsterkanten och Antontin Barak stötte in bollen bakom målvakten Samir Handanovic.

I och med förlusten fick Inter se sig passerade av Napoli i tabellen, som slog Torino borta med 3–1. De ljusblåa från Neapel drog ifrån till 3–0 redan i första halvlek genom mål av Kalidou Koulibaly, Piotr Zielinski och Marek Hamsik. Andrea Belotti putsade till slutresultatet för sitt Torino med en reducering i andra halvlek.