Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

TV-profilen fördes akut till sjukhus

TV-profilen Patric Skoglund, 41, drabbades av en befarad hjärtinfarkt under natten till onsdagen och fick föras akut till sjukhus.
"Jag är glad att jag överlevt", skriver han på Instagram.

Han har synts mycket i TV4 och C Mores sändningar från främst ishockey och trav. Under ett par år har han även varit marknadschef hos Leksands IF.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

TV-profilen Patric Skoglund berättar nu själv på Instagram att han fick föras akut til sjukhus under natten till onsdagen.

Detta efter en befarad hjärtinfarkt.

”Livet är galet bräckligt. Skört. Som fan. 41 år och med största sannolikhet en hjärtinfarkt. Ambulans in till Mora (av alla ställen, men dom är trevliga ändå). Blir mitt boende... Just nu slangar och alla möjliga blodprov. Mediciner in i blodet så det susar ju rejält... Alla tankar kommer. På vad som är viktigt och oviktigt. Men just nu är jag glad att jag överlevt och har livet framför mig", skriver han på Instagram.

Han skulle kommenterat storloppet Kriteriet på Solvalla i helgen för TV men det är nu osäkert hur det blir. För Expressen berättar Skoglund om smärtorna som uppstod.

”Jag fick kraftiga bröstsmärtor. Vid två omgångar hemma och när ambulanspersonalen undersökt mig hemma var jag tvungen att följa med in till lasarettet. Väntar på alla möjliga provsvar men man befarar en infarkt. Det är jobbigt när man börjat förstå vad kroppen gått igenom”, skriver han i ett sms till tidningen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.