TV-profilen fördes akut till sjukhus

TV-profilen Patric Skoglund, 41, drabbades av en befarad hjärtinfarkt under natten till onsdagen och fick föras akut till sjukhus. "Jag är glad att jag överlevt", skriver han på Instagram.

ANNONS

Han har synts mycket i TV4 och C Mores sändningar från främst ishockey och trav. Under ett par år har han även varit marknadschef hos Leksands IF.

TV-profilen Patric Skoglund berättar nu själv på Instagram att han fick föras akut til sjukhus under natten till onsdagen.

Detta efter en befarad hjärtinfarkt.

”Livet är galet bräckligt. Skört. Som fan. 41 år och med största sannolikhet en hjärtinfarkt. Ambulans in till Mora (av alla ställen, men dom är trevliga ändå). Blir mitt boende... Just nu slangar och alla möjliga blodprov. Mediciner in i blodet så det susar ju rejält... Alla tankar kommer. På vad som är viktigt och oviktigt. Men just nu är jag glad att jag överlevt och har livet framför mig", skriver han på Instagram.

ANNONS

Han skulle kommenterat storloppet Kriteriet på Solvalla i helgen för TV men det är nu osäkert hur det blir. För Expressen berättar Skoglund om smärtorna som uppstod.

”Jag fick kraftiga bröstsmärtor. Vid två omgångar hemma och när ambulanspersonalen undersökt mig hemma var jag tvungen att följa med in till lasarettet. Väntar på alla möjliga provsvar men man befarar en infarkt. Det är jobbigt när man börjat förstå vad kroppen gått igenom”, skriver han i ett sms till tidningen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS