Middlesbrough tippades över ända mot Watford.

Tung söndag för nykomlingarna

|

Nykomlingen Middlesbrough har, efter en fin start på säsongen, fått det allt tuffare att ta poäng i Premier League.

På söndagen stod laget upp bra mot Watford, vann bollinnehavet klart och dominerade också skottstatistiken – men vad gjorde det då Watfords ytterback Jose Holebas klev fram och stod för ett matchavgörande drömmål.

I den femtiofjärde minuten vek Holebas in från sin vänsterflank och tryckte till med sin fina vänstefot – och bollen skruvade sig upp i det första krysset.

0–1-förlusten innebär att Middlesbrough förlorat fyra av de sex senaste ligamatcherna och bara tagit två av 18 poäng under perioden.

Även nykomlingskollegan Burnley hade det tufft på söndagen då laget föll klart borta mot Southampton med 3–1 efter att ha släppt in tre mål inom en kvart i mitten på den andra halvleken.