Barcelonas Lionel Messi. Arkivbild.
Barcelonas Lionel Messi. Arkivbild. Bild: Joan Monfort

Trots sågningen – Barcelonaboss säker på Messi

Det har under en längre tid sipprat ut uppgifter om Lionel Messis missnöje med Barcelona. Det har ryktats om att han till och med är villig att lämna klubben. Men klubbens ordförande. Josep Maria Bartomeu, är övertygad om att superstjärnan stannar.

ANNONS
|

Barcelonas ordförande Josep Maria Bartomeu är övertygad om att Lionel Messi förlänger med klubben.

Messi, som har ett år kvar på sitt kontrakt, har tidigare uttryckt missnöje över lagets prestation och den uteblivna ligatiteln.

– Vi ville inte avsluta säsongen så här, men det summerar nästan hela säsongen. Vi har varit ett väldigt ojämnt, väldigt svagt lag med låg intensitet, sade han enligt AFP.

Men enligt Bartomeu är det ingen risk att man bli av med den argentinske superstjärnan.

– Messi har sagt många gånger att han vill avsluta karriären här och jag tvivlar inte på att han kommer att skriva ett nytt kontrakt, säger ordföranden enligt Reuters.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS