Leroy Sane, mitten, gav Bayern München ledningen i segern hemma mot Leverkusen.
Leroy Sane, mitten, gav Bayern München ledningen i segern hemma mot Leverkusen. Bild: Matthias Schrader/AP/TT

Trendbrott och seger för Bayern München

|

Tre oavgjorda matcher följdes av en förlust. Ligaformen har inte varit lysande för Bayern München.

Kanske har det tyska storlaget hittat rätt efter hemmamötet med Leverkusen.

Med 4–0-segern säkrades klubbens fjärde seger på åtta matcher, och innebär att Bayern Myünchen är på andra plats – dock med en match mer spelad – bakom ligaettan Union Berlin.

Leroy Sane gav hemmalaget ledningen redan i tredje minuten och innan halvleken var över hade Jamal Musiala och Sadio Mane både ökat på ledningen och säkrat segern. I 84:e minuten satte Thomas Müller 4–0.

Leverkusen har fem poäng efter åtta matcher och placerar sig på kvalplats i den haltande tabellen.