Tragedi i ungdomsmatch – tränare sköts till döds

En ungdomsmatch i amerikansk fotboll i USA slutade i tragedi. Ena lagets tränare sköts till döds. Tidigare Super bowl-vinnare Aqib Talibs bror Yaqub Salik Talib har överlämnat sig till polisen och är misstänkt för dådet, det skriver CNN.

ANNONS
|

Enligt amerikanska CNN utbröt ett bråk i en ungdomsmatch i amerikansk fotboll i Dallas, USA, i helgen. Det hela eskalerade och slutade i skottlossning.

Ena lagets tränare, 43-årige Michael Hickmon vars son spelade i matchen, ska ha träffats i bröstet, ryggen och armen. Han fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda och enligt polisen dödförklarades han på sjukhuset.

– Vår familj sörjer och just nu ser vi inget slut på vår sorg. Vi saknar honom oerhört och kommer alltid att göra det, säger Hickmons familj i ett uttalande enligt CNN.

Överlämnade sig själv till polisen

39-årige Yaqub Salik Talib, som enligt ESPN tränade motståndarlaget, är misstänkt för skjutningen och han ska själv ha överlämnat sig till polisen under måndagen efter att ha försvunnit från platsen efter skjutningen.

ANNONS

– Han beklagar den tragiska förlusten av ett människoliv. Han lämnade in sig själv för att få chansen att säga sin version av historien, säger hans advokat enligt CNN.

Yaqub Salik Talib ska enligt polisen dragit vapen efter att tränare och domare hamnat i dispyt.

Yaqub Salik Talib är bror till tidigare NFL-spelaren Aqib Talib, som 2015 vann Super bowl med Denver Broncos.

LÄS MER:Lewis Hamiltons nya satsning: NFL

LÄS MER:NFL-chef vill skärpa straff för sexövergrepp

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS