Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Tom Brady hånades i direktsändning – gav svar på tal

Tom Brady hånades i direktsändning och i sociala medier. Då svarade superstjärnan – ordentligt.
– Hoppas mina barn såg det där, sa Brady som var med och samlade 200 miljoner kronor i kampen mot coronaviruset.
Se klippet när NFL-stjärnan chockar alla i artikeln.

Tiger Woods och Phil Mickelson, Peyton Manning och Tom Brady – stjärnor i golf respektive amerikansk fotboll – peggade upp under söndagen upp på The Medalist i Florida.

Målet var att samla in så mycket pengar som möjligt i kampen mot coronaviruset, och det prickade kvartetten med råge in. Redan innan de fyra gick ut i ösregnet i Florida hade hela 100 miljoner kronor samlats in till de fyra organisationer som golfarna spelade in pengar för.

Och under de 18 hålen trillade ytterligare lika mycket in, genom donationer från tittare och företag. Sammanlagt 20 miljoner dollar, motsvarande runt 194 miljoner kronor går nu till kampen mot viruset och dess effekter.

De fyra gick parvis en match där Woods och Manning drog det längsta strået. Golfproffsen Woods och Mickelson fick däremot se sig slagna när det gällde dagens slag. Det stod i stället quarterbacken Tom Brady för.

Superstjärnan hade kämpat enormt under rundan. Han spred bollar till höger och vänster och hittade de flesta lerpölar som gick att finna på banan. Och hån från omvärlden lät inte vänta på sig.

Tom Brady gav svar på tal

I tv-sändningen utmanade NBA-legendaren Charles Barkley Brady om att träffa green på det fjärde hålet som är ett korthål – ifall han skulle göra det skulle Barkley ge Brady 50 000 dollar. NFL-stjärnan missade grovt.

– Vet du vad, Tom? Jag skulle bara sagt: Så länge du kan hålla bollen kvar på den här planeten ..., sa Barkley.

I sociala medier var det fler som gjorde sig lustiga över Bradys dåliga spel. Golfens världstrea Brooks Koepka skrev att han skulle donera 100 000 dollar till välgörande ändamål om Brady gjorde par på något av de första nio hålen.

Svar på tal fick Koepka.

På det sjunde hålet sänkte Brady ett inspel från drygt 120 meter som innebar en makalös birdie.

– Hoppas min barn såg det där, sa Brady.

CNN valde efter slaget att plocka upp luren och slå en pling till Koepka för att höra vad han hade att säga om det magnifika slaget.

– Skapligt slag... Verkligen imponerande, sa Koepka.

Tom Brady är en av den amerikanska fotbollens allra största genom tiderna och har tagit hem Super Bowl sex gånger.