Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Högerbacksstjärnan Anton Tinnerholm tackar för sig i Malmö FF. Nästa klubbadress är ännu oklar. Arkivbild.

Tinnerholm lämnar MFF: "Upplevt det mesta"

Svenska mästarlaget Malmö FF:s högerbacksstjärna Anton Tinnerholm lämnar klubben vid årsskiftet, enligt klubbens webbplats. "Under mina 3,5 år här har jag fått uppleva det mesta som går inom svensk fotboll", skriver han i ett pressmeddelande.

26-åringen har spelat i MFF sedan 2014 och vunnit tre SM-guld, kvalat in till Champions Leagues gruppspel två gånger samt fått debutera i A-landslaget.

"Jag kom till Malmö utan en aning om vad som egentligen väntade. Kastades rakt in i en guldstrid och ett Europaspel (...) Jag minns min första vecka i föreningen när Daniel Andersson (sportchef) tog med mig på en fotbollsskola i Höllviken. Varken spelare eller ledare förstod vem killen bredvid Malmös sportchef var. Knattarna fattade verkligen inte vad de skulle med min autograf till men jag hoppas dem värderar den högre i dag", skriver Anton Tinnerholm i ett pressmeddelande.

Tinnerholm har den här säsongen spelat 27 matcher och gjort fem mål för Malmö FF. I söndagens allsvenska säsongsavslutning hemma mot BK Häcken är han avstängd.

Det är ännu oklart vad som blir Tinnerholms nästa klubbadress, men allt tyder på en flytt utomlands.