Tidigare NFL-stjärnan Phillip Adams uppges ha skjutit fem personer – och tagit sitt liv

Fem personer förlorade livet under en skjutning i Rock Hill, South Carolina. Nu kommer uppgifter gällande att det var NFL-stjärnan Phillip Adams som sköt personerna innan han tog sitt eget liv, vilket hans pappa bekräftar för WCNC Charlotte.

ANNONS
|

Det var under onsdagseftermiddagen, lokal tid, som polisen larmades till ett hus i Rock Hill, South Carolina. När man kom till platsen hittade man fem personer skjutna till döds.

Ytterligare en person hittades och fick föras till sjukhus med allvarliga skottskador. Det rapporterar flera amerikanska medier, bland annat CNN.

– Det här är en tragisk, tragisk situation. Ingen av oss kan förstå varför det hände, sa polisens talesperson, Trent Faris, enligt kanalen.

LÄS MER:Tom Brady-kort sålt för rekordsumma

Enligt Faris ska polisen fått reda på att den misstänkte gärningsmannen befann sig i närheten av brottsplatsen, vilket ledde till att man hittade personen under en husrannsakan.

ANNONS

Mer än så avslöjade inte polisen.

– Vi har hittat personen som vi tror är skyldig och vi är med honom just nu. Det är allt jag kan säga om den misstänkte, ska Faris sagt.

LÄS MER:12 kvinnor anklagar Deshaun Watson för sexuella övergrepp

NFL-stjärnan uppges vara gärningsmannen

Nu kommer uppgifter om vem det var som låg bakom skjutningen. Enligt nyhetsbyrån AP var förre NFL-stjärnan Phillip Adams gärningsmannen. AP skriver vidare att Adams ska tagit sitt eget liv i sitt hem timmar efter dådet.

Phillip Adams pappa bekräftar uppgifterna till lokala tv-stationen WCNC Charlotte.

– Jag kan säga att han var en bra kille, jag tror fotbollen förstörde honom. Jag tror inte han någonsin gjorde någon illa. Allt jag kan säga är att vi ber för de drabbade, säger han enligt kanalen.

LÄS MER:Annika Sörenstam hyllade Donald Trump – dagen efter stormningen av Kapitolium

Phillip Adams spelade under fem år i NFL

Phillip Adams föddes 1988 i just Rock Hill, South Carolina, och gjorde sin debut i NFL för San Francisco 49ers.

Under sina fem år i ligan representerade Adams totalt sex klubbar, New England Patriots (2011), Seattle Seahawks (2011 och 2014), Oakland Raiders (2012–2013) och New York Jets (2014).

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS