Talangen spårlöst borta i två veckor

Juventus 19-åriga talang Mohamed Ihattaren är spårlöst försvunnen sedan snart två veckor tillbaka. Enligt tidningen Gazzetta Dello Sport ska han inte ens gå att nå på telefon.

ANNONS
|

Mohamed Ihattaren köptes loss av Juventus från Holländska storklubben PSV på deadline day, 31 augusti. Från Juventus lånades sedan Ihattaren direkt ut till Serie-A konkurrenten Sampdoria.

Men i Sampdoira har det inte blivit något spel alls för mittfältaren som slog igenom i PSV under säsongen 2019/20. Serie-A-klubben ska varit missnöjda med talangens fysiska status och påstått att han gått upp i vikt.

Nu är 19-åringen mystiskt borta.

Går inte att få tag på

Ihattaren ska ha lämnat Italien den 12 oktober och då åkt hem till Holland på grund av personliga skäl men sedan aldrig återvänt till Sampdoria. Samtidigt har det inte gått att nå honom ens på telefon, nu beskrivs han som ”ett spöke i Utrecht” av tidningen.

ANNONS

Det uppges även att Ihattaren försöker bryta sitt samarbete med sin agent Mino Raiola.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS