"Tack för den här tiden"

ANNONS
|

En stund tidigare förklarade förbundskapten Ola Lindgren att, jo, det går rykten om att många spelare funderar på att sluta i landslaget, men: Vi släpper ingen utan ett ordentligt samtal.

– Det förändrar inget för mig, men å andra sidan är det ju inte så att jag stänger igen dörren helt. Vi får se, men jag har ju rätt tydligt signalerat att jag tänker sluta, säger Kim Andersson som tycker så här om en olympisk silvermedalj:

– Det var på det berömda håret. Vi gav faktiskt Frankrike en match och det var det nog inte så många som trodde att vi skulle göra. Vi har vunnit ett silver, men förlorat en final.

ANNONS

Dina känslor just nu?

– Lite bittert är det ju, men nånstans och någon gång kommer det nog att landa rätt okej. För turneringen har vi ju gjort bra och det har varit en resa som jag aldrig kommer att glömma.

Jonas Källman har också antytt att London-OS kan ha varit den sista turneringen i landslagströjan, men i går lämnade han i vart fall inget definitivt tack och hej.

– Vi får väl se när nästa trupp tas ut. Jag måste ha ett snack med Ola och Staffan (Olsson) först.

Den här framgången, kan den påverka ditt beslut?

– Absolut, den kan vara en hjälp på traven.

Målvakten Mattias Andersson och försvarsresen Magnus Jernemyr är ytterligare två namn som kan försvinna ur en framtida svensk landslagstrupp.

– Det är familjen och kroppen som får styra, säger Jernemyr som i övrigt inte ville kommentera ämnet.

ANNONS

ANNONS