Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

SVT-profilen och landslagsspelaren är ett par

SVT-profilen, Carolina Neurath, 35, och landslagsspelaren Pierre Bengtsson, 33, är ett par. Det bekräftar de båda nu och avslöjar att de har träffats i ett par månader.
– Vi har känt varandra sen i januari, säger Neurath till Aftonbladet.

Det svenska fotbollslandslaget laddar för fullt inför sommarens EM-slutspel och premiären mot Spanien i nästa vecka. När Martin Olsson tvingades lämna återbud på grund av skada kallades Pierre Bengtsson in istället i Janne Anderssons trupp.

Detta efter att han först ratats av Janne Andersson som föredrog just Martin Olsson före Pierre Bengtsson.

– Det är klart att det var ett tråkigt besked jag fick tidigare när jag inte var uttagen första gången. Det har varit både upp och ner. Men det är klart att det är roligare att sitta här i dag. Men det är bara att se fram emot EM och förbereda sig så bra som möjligt, sa vänsterbacken nyligen på en pressträff.

LÄS MER: Joel Lundqvist om framtiden, oron för Henrik och kritiken

Pierre Bengtsson som har en lång karriär bakom sig i länder som Tyskland och Frankrike men som just nu tillhör FC Köpenhamn.

I dagsläget är han dessutom den enda skadefria vänsterbacken i Janne Anderssons landslagstrupp. Något som gör att han kan komma att få starta premiären mot Spanien.

LÄS MER: Fredrik Pettersson avslutar karriären

Nu bekräftas även att han är tillsammans med SVT-profilen, Carolina Neurath. En relation som paret haft i ett par månader men som de nu går ut och bekräftar.

– Det stämmer att de är ett par, säger Pierre Bengtssons agent, Patrick Mörk, till Expressen.

LÄS MER: Då kan du börja träna efter vaccinering mot corona

Paret har som sagt träffats i ett par månader och började att ses efter årsskiftet. Något som Carolina Neurath berättar för Aftonbladet.

– Vi har känt varandra sen i januari, träffats mer seriöst sen i mars men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget, säger hon till tidningen.

Carolina Neuraht har lett flera stora TV-program för SVT och syns just nu i ”Morgonstudion” innan hon kommer att börja leda ”Ekonomibyrån” i höst.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.