Svenssons psykning – daskade på rumpan

ANNONS
|

Efter mängder av psykningar och ordkrig är det nu dags. I morgon möts Klara Svensson, 28, och Mikaela Laurén, 40, i ringen för första gången och under invägningen fortsatte de två kombattanterna pika varandra.

Denna gång var det Svensson som var värst när hon daskade till Laurén på rumpan efter att invägningen var över, Laurén svarade med att skratta.

–Det hon gjorde vara är bara töntigt. Jag skrattar åt det, säger hon till Sportbladet.

– Det kanske var "sexual harassment" men det blev ett antiklimax när hon gick ifrån i sin fina lilla bikini, så jag passade på att känna lite. Vi kommer att känna på varandra mer i morgon, och jag ville ha en försmak, säger Svensson.

ANNONS

Laurén är annars känd för att ta med rekvisita i psykningssyfte. Under den första presskonferensen inför matchen tog hon till exempel med sig myggsprej som hon sprejade över Svensson, denna gång låg hon lågt på den fronten. Hon pekade dock finger mot Svensson när de visade upp sig för fotograferna.

– Jag gillar det här, att "suprisa" folk. Alla förväntar sig något och då gör jag ingenting. Jag har inte så mycket mer att säga och göra. Jag har redan ett övertag och i morgon ska jag låta nävarna tala, säger Laurén.

ANNONS