Chicagos svenske målvakt Anton Forsberg storspelade i 3–1-segern hemma mot Boston.

Svenskduon avgörande för Chicago

|

Formstarke Erik Gustafsson noterades för nya poäng och målvakten Anton Forsberg storspelade när Chicago hemmabesegrade Boston med 3–1 i NHL.

25-årige Gustafsson, som på lördagen gjorde ett mål och två assist i 4–7-förlusten mot samma motstånd, stod nu för två nya assist. Först fram till Artiom Anisimovs 1–0 i powerplay i den första perioden och Patrick Kanes matchavgörande 2–1-mål i samma spelform i tredje perioden.

Jämnårige Forsberg – som startade för första gången på en vecka efter att ha blivit utbytt efter fyra insläppta mål i 3–6-förlusten borta mot Anaheim – noterades för 31 räddningar och en fin räddningsprocent på 96,9.

Bostons förlust innebar att lagets segersvit på sex raka matcher nådde sitt slut.