Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Alex Norén ligger bäst till av de två svenskarna inför den sista rundan på TPC Boston. Arkivbild.

Svenskarna en bit från toppen i Norton

Både Alex Norén och Henrik Stenson får det tufft att nå några topplaceringar i Fedex-slutspelet i Norton, Massachusetts.

Bäst till inför sista dagen ligger Norén på totalt fem under par och en delad 28:e plats. Den tredje rundan gick han runt på 70 slag, ett under par, efter två birdies, en bogey och resten par. Den 36-årige svensken kan åtminstone glädjas åt att han knep en plats till Europas Ryder Cup-lag under söndagen.

För Stenson, som behöver förlita sig på ett wildcard för att kunna komma med till Europalaget, var det en svängig runda. Han låg efter sju spelade hål på +2. Men starka sista nio, med två birdies bland annat, gjorde att han landade på par, och ligger därför kvar på två under par i tävlingen och en delad 50:e plats.

En som imponerade under tredje dagen var amerikanen Bryson DeChambeau. Efter 63 slag, åtta under par, så avancerade han från totalt fyra under par till tolv under. Det förde honom upp till en andra plats. Han kommer att gå ut i ledarboll med Abraham Ancer, Mexiko, som leder tävlingen på 13 under par.