Svenska skidstjärnornas vilda festande: ”Dålig i några dygn”

Skidsäsongen är över. Något som de svenska stjärnorna firade rejält efter världscupfinalen i Falun.
– Jag var dålig i några dygn efteråt, säger Calle Halfvarsson till Expressen.

ANNONS
|

Avslutningen på världscupen i skidor skedde i Falun. Där firade de svenska åkarna stora framgångar där Calle Halfvarsson och Jonna Sundling vann den mixade sprintstafetten.

Efteråt firades det.

Ganska rejält dessutom när de svenska stjärnorna inte höll igen.

– Där var jag på topp! Jag får kanske ta över som lekledare slutet av säsongen. Kroppen är trött, men festa kan jag, säger William Poromaa till Expressen.

Allt har givetvis inte visats upp men ett par bilder från festen har dykt upp på sociala medier. Där Frida Karlsson var flitig att visa upp firandet som blev annat innehöll en stafett där det gick mindre bra.

ANNONS

Fråga bara Calle Halfvarsson som vurpade och fick sig en rejäl smäll.

– Det har jag fortfarande känning av! Jag slog i ena skinkan ordentligt. När jag lägger mig på den sidan i sängen så hugger det till. Jag är lite halvt skadad efter den där festen, säger Halfvarsson till Expressen och fortsätter:

– Det var superkul, men jag var ju dålig i några dygn efteråt. Det blev en rolig avslutning, helt klart!

Nästa säsong kan dock tävlingen i världscupen komma betydligt tidigare i schemat. För det internationella skidförbundet, FIS, vill lägga tävlingen i början på december. Något som arrangörerna inte gillar.

– Vi vet att det är lättare att få publiken att hitta hit i mars, säger Svenska skidspelens vd Ulrika Back Eriksson till Radiosporten.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS