STOCKHOLM 20191111Sven-Göran "Svennis" Eriksson anländer till fotbollsgalan på Hovet. Foto: Christine Olsson / TT / kod 10430
STOCKHOLM 20191111Sven-Göran "Svennis" Eriksson anländer till fotbollsgalan på Hovet. Foto: Christine Olsson / TT / kod 10430 Bild: Christine Olsson/TT

Svennis aktuell för brasiliansk storklubb

Brasilianska storklubben Corinthians uppges vara ute efter Sven-Göran Eriksson. Det skriver Sportbladet. Och ”Svennis” själv har inga planer på att gå i pension.
– Om det finns en möjlighet att komma till Brasilien så vill jag självklart det, säger han till brasilianska ESPN.

ANNONS
|

Sven-Göran Eriksson har letat efter nya uppdrag som tränare sedan han lämnade jobbet som förbundskapten för Filippinerna.

Nu kan han vara aktuell för en flytt till Brasilien och den klassiska klubben Corinthians, rapporterar Sportbladet.

Enligt tidningen ska Corinthians redan ha haft diskussioner med 72-åringen.

– Efter ett uppehåll vill jag fortsätta som tränare, det är mitt liv och jag kan göra bra saker. Om det finns en möjlighet att komma till Brasilien så vill jag självklart det. Naturligtvis beror det verkligen på projektet, men den ekonomiska frågan är inte ett problem, säger han till ESPN.

Sven-Göran Eriksson lämnade det filippinska landslaget 2019 och har sedan dess sökt nya tränaruppdrag.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS