Svängigt möte i superettan

|

Landskrona Bois är tillbaka i svensk elitfotboll och såg ut att gå mot andra raka segern i superettan, men då slog Örgrytes Diego Montiel en hörna som hittade hela vägen in till 2–2.

Örgryte öppnade starkast. Montiels frispark förlängdes med pannan av David Engström. Landskronas målvakt Amr Kaddoura fick händerna på bollen men lyckades inte styra undan den. Målet i slutet av första halvlek var Engströms tredje för säsongen och han har nätat i varje match hittills i superettan.

Inte illa av en mittback.

Men Landskronas replik kom snabbt. På tilläggstid fick vänsterbacken Alexander Tkacz drömträff på halvvolley.

- Den studsar och man försöker bara få bollen på mål. En bra träff. Alltid lika kul att göra mål, säger Tkacz till C More.

Elva minuter efter pausen slog Sadat Karim till med sitt fjärde mål på tre matcher för nykomlingen.

Örgryte är tvåa i tabellen med sju poäng. Landskrona står på fyra poäng och ligger åtta efter tre omgångar.