Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

NTB:s fotograf Trond Rediar Teigen, till vänster, i samtal med polisen sedan en supporter urinerat på honom under en match i norska ligan i helgen.
NTB:s fotograf Trond Rediar Teigen, till vänster, i samtal med polisen sedan en supporter urinerat på honom under en match i norska ligan i helgen. Bild: Geir Eriksen/NTB/TT

Supporter stängs av – urinerade på fotograf

En supporter till norska fotbollsklubben Brann har polisanmälts och stängs av från klubbens hemmamatcher på obestämd tid sedan han urinerat på en fotograf.

Händelsen inträffade i söndagens match mellan Sandefjord och Brann. Supportern urinerade i riktning mot norska nyhetsbyrån NTB:s fotograf Trond Reidar Teigen, som samtidigt fick en spottloska på sig från en annan åskådare.

Den kissande supportern fångades på en övervakningskamera på Sandefjords stadion och blev snabbt identifierad.

"Brann tar starkt avstånd från händelsen och beklagar till fotografen som drabbades. Brann hade på måndagen ett möte med supportern som lade fram sin version. Han har lagt sig platt och ber om ursäkt för sitt uppträdande. Han accepterar avstängningen från klubben", skriver Brann enligt ett pressmeddelande.

Både NTB och fotografen själv har polisanmält händelsen.

Efter 27 spelade omgångar ligger Brann sist i den norska Elitserien. Sandefjord ligger å sin sida på plats 13. Matchen de båda lagen emellan slutade 2-2.