Superstjärnan om Zlatan: "Han är galen"

NBA-stjärnan Lebron James är ett stort fotbollsfan – på sin Instagram hyllar han nu Zlatan Ibrahimovic med ett lite udda utspel.
– Han är galen, men jäkligt bra säger han.

ANNONS
|

Att en av basketens allra största stjärnor Lebron James är ett en fotbollsälskare är vida känt.

James äger en del i Liverpool och supportar Premier League-klubben stort.

Det var därmed inte helt oväntat att 35-åringen, som precis som många andra i coronavirus-tider har isolerat sig hemma, fick många frågor om fotboll när han med en livesändning höll frågestund på sin Instagram här om dagen.

Bland frågorna han fick var bland annat vilka spelare han tycker är bäst i världen när det kommer till att spela fotboll.

Lionel Messi, Neymar och Kylian Mbappé var några som nämndes, likaså hela Liverpools lag.

ANNONS

Zlatan Ibrahimovic? Han fick ett alldeles eget omnämnande. När en tittare frågade James om svensken som Los Angeleles Lakers-spelaren delade stad med när Zlatan spelade i Los Angelese Galaxy, svarade han:

– Zlatan? Zlatan är galen. Han är galen, men jäkligt bra.

Lebron James är också han duglig i sporten han själv håller på med. Amerikanen har under sin långa och framgångsrika karriär blivit NBA-mästare vid tre tillfällen, kommit med i NBA:s all star-lag 15 gånger och vunnit två OS-guld med det amerikanska landslaget.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS