Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Strömberg kommer inte till OS – hemma av privata skäl

Pontus Kåmark kallas in för att kommentera OS-fotbollen. Det efter att Glenn Strömberg lämnat återbud. Profilen skulle ha kommenterat slutspelet men väljer nu att stanna hemma, skriver Expressen. – I samråd med oss väljer Glenn Strömberg av privata skäl att inte resa till Rio för att kommentera fotbollsturneringen, säger Viasats sportchef Per Nunstedt till tidningen.

Fotbollsprofilen Glenn Strömberg skulle ha kommenterat OS-fotbollen för Viasat. Men före mästerskapet så fick kanalen kalla in Bojan Djordjic i stället så Glenn valde att stanna hemma.

Då var planen att han skulle ansluta till slutspelet - men så blir det alltså inte, skriver Expressen.

– I samråd med oss väljer Glenn Strömberg av privata skäl att inte resa till Rio för att kommentera fotbollsturneringen, säger Viasats sportchef Per Nunstedt till tidningen.

När Bojan Djordjic och Lasse Lagerbäck nu lämnar Rio så kommer istället Pontus Kåmark att ansluta och kommentera kvällens kvartsfinal mellan Sverige och USA.

– Det var bara kul att jag fick den frågan, när jag satt där och kollade på herrarna på natten. Man har ju inte sovit så mycket, om jag ska vara ärlig... För jag har suttit och kollat matcherna, eftersom jag ska jobba med det, och sedan ska jag till jobbet klockan sju på morgonen. Men det är ett angenämt problem när man får jobba med det här, säger Kåmark till Expressen.