Stort publiktryck skapar långa köer till Hills GK

Nordea Masters i Mölndal går in i ett avgörande skede – och det är stort publiktryck för tävlingen. Under lördagsförmiddagen bildades långa köer till bussarna som tar publiken den sista biten ut till Hills GK.

ANNONS
|

Under Nordea Masters får publiken som ska ta sig till Hills GK för att se Nordea Masters parkera vid Åbytravet. Sedan är det shuttlebussar som gäller för att ta sig den sista biten ut till golfbanan.

Det bildades dock långa köer till bussarna vid Möndals station och trots att det fanns gott om bussar fylldes det snabbt på med folk i köerna.

Totalt är 70 000 biljetter sålda till Nordea Masters. I torsdags var det ungefär 10 000 på plats, men när tävlingen nu går in i ett avgörande skede väntas betydligt fler åskådare till Hills GK.

LÄS OCKSÅ: De gör Nordea Masters möjligt

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS