Arsenal väntar i första omgången av WSL för Chelseas lagkapten Magdalena Eriksson. Arkivbild.
Arsenal väntar i första omgången av WSL för Chelseas lagkapten Magdalena Eriksson. Arkivbild. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Stormatch direkt för Chelseas svensktrio

ANNONS

Spelschemat i den engelska högstaligan för damer WSL är klart och det blir stormatch direkt för svensklaget Chelsea, som är ute efter att försvara ligatiteln.

Lagkaptenen Magdalena Eriksson samt Jonna Andersson och Zecira Musovic kommer att ställas mot Londonrivalen Arsenal i premiäromgången som spelas första helgen i september.

Helgen efter väntar en match mot ett annat svensklag: Everton. Tidigare i juli presenterades Rosengårdsduon Anna Anvegård och Nathalie Björn av klubben.

Anvegård och Björn får inleda sin Evertonvistelse med två blytunga matcher. I första omgången möter de nämligen Manchester City, som slutade två poäng bakom regerande mästaren Chelsea förra säsongen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS