Stjärnparet har fått barn – efter tre missfall

Elias Lindholm och Annica Englund har blivit föräldrar.
Stjärnparet gick ut med nyheten under söndagskvällen.
– Det går inte att beskriva, säger Elias Lindholm via Calgary Flames kanaler.

ANNONS
|

NHL-stjärnan Elias Lindholm och influencern Annica Englund har varit öppna på sina sociala kanaler om den tuffa period de tvingats igenom.

Paret har försökt att få barn flera gånger – men drabbats av tre missfall.

I november skrev Englund så här på sin Instagram:

– Efter alla dessa år, tusen tårar, förluster och smärta... är det äntligen vår tur. Sedan vi blev överraskade i somras har vi varit så rädda att förlora den här lilla. Men nu förstår vi att du behövde all den här tiden för att bli lika envis som mamma och pappa, eftersom du stannade hos oss. Vi kan inte bärga oss för att träffa den här lilla kämpen, skrev hon i ett inlägg.

ANNONS

Kändisparet har fått en son

Nu har familjen äntligen blivit tre. Under söndagskvällen gick paret ut med att dagen innan blivit föräldrar till en son.

Förlossningen gjorde att Lindholm missade lördagens match med sitt NHL-lag Calgary Flames. På klubbens hemsida berättade han om upplevelsen och att alla mår bra.

– Det går inte att beskriva hur vi känner, det har varit hektiska 24 timmar. Alla mår bra och det är det viktigaste, säger han på hemsidan.

Och matchen som spelades mot New York Rangers gick bra – trots stjärnans frånvaro. I en förlängningsrysare vann laget med 3–2.

Paret följde matchen från BB.

– Jag försökte följa den så mycket jag kunde. Jag trodde att jag skulle kunna spela, men förlossningen tog tid. Vi är jätteglada nu, och alla sköterskor gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är väldigt tacksamma, säger Lindholm.

LÄS MER:Elias Lindholm och Annica Englund ska bli föräldrar

LÄS MER:Svenska "doldisarna" får chansen i NHL

LÄS MER:Jonathan Toews tvingas pausa karriären – av hälsoskäl

ANNONS