Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Stjärnornas bröder i bråk – hotade varandra över Twitter

Denvers Nikola Jokic stängdes av en match efter en tuff ryggtackling på Miamis Markieff Morris. Nu har stjärnornas bröder hotat varandra på Twitter.
– Vill du ta detta ett steg längre väntar vi på dig, skriver Jokics bröder.

Nikola Jokic är en stor profil inom baskten – och under fjolåret utsågs han till NBA:s mest värdefulla spelare. Nu har han hamnat i blåsväder efter en tackling på Miamis Markieff Moris.

LÄS MER: Historisk Curry hyllas: "En maskin"

Situationen började med att en bollförande Jokic tacklades i sidan av Morris och tappade kontroll över bollen i ögonblicket den lämnade hans händer. Det ledde till en stark reaktion av den förstnämnda, som valde att tackla sin motståndare i ryggen.

Den senare tacklingen resulterade i att bägge spelare fördes av planen och att Jokic stängdes av under onsdagens möte med Indiana Pacers, skriver New York Times. Morris tvingades i sin tur att betala böter på motsvarande 436 000 kronor.

Jokic: ”Det var fult spelat”

– Jag mår dåligt, så där ska jag inte reagera. Jag tycker det var fult spelat, kommenterade Jokic det hela efter matchen.

Markieff Moris bror, Marcus, valde att kommentera tacklingen på ett annat sätt. ”Han väntar till brorsan vänder ryggen till. NOTERAT”, skriver han på Twitter.

Det fick i sin tur Jokics bröder att se rött och kontra med: ”Du borde lämna det här som det är istället för att öppet hota vår bror! Din bror spelade fult först. Om du vill ta detta ett steg längre så väntar vi på dig”.

Det är inte första gången de serbiska bröderna sluter samman bakom sin bror. Under förra årets slutspel filmades de på läktaren stå mycket upprörda, samtidigt som de skrek och gestikulerade mot planen. Detta efter att Nikola Jokic varit inblandad i ett stort bråk under mötet med Pheonix Suns.

Sedermera har även Morris Mamma lagt sig i soppan och förbjudit sin son att yttra sig om det i sociala medier.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.