Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/6

Stjärnans nya attack på Rousey: "Förstår inte"

Hon knockade Ronda Rousey efter 48 sekunder. Nu levererar Amanda Nunes nästa knock på Rousey. – Rousey är överskattad. Jag förstår inte hur hon kunde gå så långt, säger hon till TMZ Sports.

Ronda Rousey var den stora stjärnan inom UFC och såg som oslagbar. Då kom förlusten mot Holly Holm i november 2015. Efter det har det varit en lång väntan på nästa match. När Rousey för lite drygt en vecka sedan mötte Amanda Nunes blev det en kort fight.
Efter endast 48 sekunder knockade Nunes sin motståndare och många tror att det var spiken i kistan för Rouseys karriär.

En som inte verkar ha särskilt höga tankar om Rousey är Amanda Nunes. I en intervju med TMZ Sports går hon till hård attack mot UFC-stjärnan.
– Jag förstår inte hur Ronda Rousey kunde gå så långt. Seriöst, jag förstår inte varför de här tjejerna förlorade mot henne. Jag har vetat sedan min första fight i UFC att jag kan slå Rousey, säger Nunes och fortsätter.
– Jag behövde ta min tid och få allt att stämma. Sen bevisade jag det för allihop.

Attacken på Rousey slutar inte där från Nunes. Brasilianskan går också ut och hävdar att Rousey är överskattad och lastar UFC-organisationen.
– Absolut! Hon är överskattad. Det är UFC som såg till att det här hände. De satte henne på en position som hon inte är på. Jag har vetat att jag kunde slå henne sedan jag såg hennes första fight.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.