Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Nick Kyrgios. Bild: HANNAH MCKAY
Nick Kyrgios. Bild: HANNAH MCKAY

Stjärnan om storsegern mot Nadal: "Jag var säkert bakfull"

Nick Kyrgios har haft en del uppmärksammade uttalanden genom sin karriär.
Enligt Sportbladet berättar nu Kyrgios i Loney's podcast att han förmodligen var bakfull när han körde över Rafael Nadal i Cincinnati för tre år sedan.
– Jag visar ingen respekt bara för att de är ett namn och för vad de har åstadkommit, säger Kyrgios.

Nu kommer ett nytt.

Nick Kyrgios är sedan ett par år tillbaka en av tennisvärldens främsta spelare. Men det är inte bara för sin begåvning och sina många konstslag som han gjort sig känd. Stjärnan har också ett väldigt hett temperament och har kommit med en hel del uppseendeväckande uttalanden genom sin karriär.

Nu skriver Sportbladet att Nick Kyrgios vittnat om att han inte riktigt stod för en perfekt uppladdning inför matchen mot Rafael Nadal i Cincinnati för tre år sedan. I Loney's podcast berättar han att han gick in i matchen med en hård utekväll i bagaget.

"Kunde inte röra mig riktigt"

– Vi gick ut och hade en grym kväll. Jag är rätt säker på att vi körde rätt hårt, säger Kyrgios och fortsätter:

– Jag kunde inte röra mig riktigt eftersom jag säkert fortfarande var bakfull, så jag var tvungen att serva riktigt bra och spela väldigt aggressivt.

Det gjorde Kyrgios onekligen. Han vann nämligen matchen, som var en kvartsfinal, med 6–2, 7–5 mot den spanska världsstjärnan och avancerade vidare i turneringen.

– Jag har redan berättat vad jag tänker om sådana spelare. Jag visar ingen respekt bara för att de är ett namn och för vad de har åstadkommit, säger Nick Kyrgios i podcasten.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.