Stjärnan om glädjebeskedet: "Finns inte ord för att beskriva"

ANNONS
|

Den amerikanska stjärnan har inte kunnat tävla ännu under säsongen. Detta då hon drog på sig ett armbrott på högerarmen under ett träningspass i Colorado i november. Efter det har hon kämpat stenhårt under drygt tre månader för att ta sig tillbaka.

Den största motiveringen har varit att slå Ingemar Stenmarks rekord när det gäller segrar i världscupen, svensken står på 86 medan Vonn jagar på 76.

LÄS ÄVEN: Stjärnan: "Det som får mig att gå upp på morgonen"

Till helgen är alltså Lindsey Vonn tillbaka i världscupen igen. Då i Altenmarkt-Zauchensee. Den 32-åriga stjärnan är minst sagt taggad över att vara tillbaka.

ANNONS

– Jag är lyrisk över att göra min comeback på en plats där jag haft en enorm framgång. Jag har redan missat att par race i år men förhoppningsvis kan jag komma ikapp och slåss om världsmästartiteln. Det kommer att bli en spännande säsong, säger hon till Eurosport och fortsätter.

– Det finns inte ord för att beskriva hur taggad jag är över att återvända till backen den här veckan. Det har varit tre tuffa månader med över 300 timmars rehabilitering. Men att nu kunna åka snabbt och tävla igen gör det värt allt hårt arbete.

LÄS ÄVEN: Stjärnans svar efter hatet: "Kärleken ser inga färger"

ANNONS