Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Stjärnan förlänger med Frölunda

Johan Gustafsson, 24, förlänger sitt kontrakt med Frölunda. Målvaktsstjärnan har kritat på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2018/2019. – Det var inget att tveka om, säger "JG".

Frölunda fortsätter att stärka upp sin trupp. För en tid sedan plockades Sean Bergenheim in för att ge mästarna en extra dimension i offensiven. Och nu har klubben lyckats landa en kontraktsförlängning som blir viktig för lagets defensiv. Johan Gustafsson, som i fjol delvis fick stå i skuggan av Lasse Johansson men som under fjolårets slutspel och under årets säsong har tagit nya kliv, har kritat på ett nytt avtal med Indianerna.

Guldhjälten satt på ett utgående kontrakt men har nu skrivit på ett avtal som gör att han tillhör Frölunda över säsongen 2018/2019. 

– Det var inget att tveka om och det känns helt rätt. Jag trivs bra i laget och med ledarna och i stan, säger "JG" till klubbens hemsida. 

Målvaktstränare Kristoffer Martin är nöjd över att Gustafsson stannar i klubben. 

– Det känns roligt att få fortsätta arbeta med en av SHL:s bästa målvakter. Vi visste vad vi fick när vi värvade honom. Johan älskar att spela de viktiga matcherna och det visade han guldsäsongen, säger Martin. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.