Henrik Stenson och Pete Cowen. Arkivbild.
Henrik Stenson och Pete Cowen. Arkivbild. Bild: JONAS EKSTRÖMER / TT

Stensons tränare misstänker: Jag är smittad

Golftränaren Pete Cowen, som bland annat tränar Henrik Stenson, tror att han har smittats av coronaviruset.
– Jag mår fruktansvärt, säger Cowen till tidningen The Telegraph.

ANNONS

Britten Pete Cowen säger att han inte kan förstå varför han inte testats för coronaviruset, eftersom ambulanspersonalen sagt att han haft alla symptom samtidigt som han närmar sig 70 år.

Han vädjar till folk i samma ålder att göra allt man kan för att inte drabbas av det han tror sig vara covid-19, sjukdomen som orsakas av det nya coronaviruset.

– Du vill verkligen inte ha det här. Jag mår fruktansvärt och önskar ingen detta, oavsett om någon är ung och vältränad, säger han.

Cowen, som tränar bland andra Henrik Stenson och Gary Woodland, var för knappt två veckor sedan i Florida för The Players Championship för att hjälpa sina spelare inför stortävlingen, som senare ställdes in efter bara en rond.

ANNONS

"Jag har pratat med Pete. Han säger att han misstänker att han är smittad av viruset och att han är isolerad hemma och mår fruktansvärt", skriver Woodland i ett textmeddelande till Golfweek.

"Mina tankar är med honom och alla andra (drabbade). Jag är hemma med familjen och försöker underhålla tre små barn. Vi mår bra och har inga symptom".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS